Seneste

· Marts 2020
Jeg er i gang med kravspecifikation til en større Webshop som handler med musikudstyr via Webshops i Norge, Sverige og Danmark. Kunden har ligeledes en fysisk butik i Jylland hvor kunder kan prøve udstyr og tale med personalet omkring deres ønsker.

· Marts 2020
Jeg er i gang med kravspecifikation til et svineslagteri i Slagelse men dog på test niveau. Dette projekt bruges med kundens data til at skabe en endnu bedre viden omkring opgraderinger, en aftale med virksomhedens direktør efter aftale.

· Marts til maj 2020
I fælleskab med et større IT Hus er jeg i gang med at konvertere en større vejeløsning fra C/Side kode til AL kode; målet er en App programmeret som Extensions. Kunder vil ikke kunne downloade løsningen i et testformat da det kræver utroligt mange parametre omkring vægte, standere, bomlys, fysiske bomme, vejepladser mv. men der vil være konsulenter der kan hjælpe med installationen – også som test miljø.

· Februar 2020 (på standby på grund af travlhed)
Jeg er nået rigtig langt med mit modul for ejendoms administration som bygges i AL kode som udvidelser (Extensions). Der er sket rigtig meget i AL kode og jeg har virkelig taget den form for programmering til mig. Det er MEGET nemmere at programmere i AL kode end i C/Side man skal bare vænne sig til at tænke anderledes.

· December 2019
Fra 11. til 14. december 2019 deltog jeg i et kursus omhandlende programmering af Extensions i Business Central 365. Det var tre super cool dage med rigtig meget lærerigt stof.