Om Rainer

Jeg er en ganske rolig mand i min bedste alder og jeg holder meget af god kommunikation. Jeg er født og opvokset i Danmark og i min fritid holder jeg af at fotograferer og redigere såvel billeder som videoer.

Jeg er glad for at opleve nye mennesker og gerne fra forskellige kulturer, jeg har blandt andet rejst en del i Asien som har gjort et stort indtryk på mig. Jeg har en særdeles positiv indstilling og sætter stor pris på fællesskabet. Jeg udfører selvfølgelig mit arbejde professionelt men jeg er også rigtig glad for god humor, et godt humør gør altid dagen lidt sjovere og man må gerne lave lidt sjov med sine kollegaer, venner og bekendte.

Før min karriere i Dynamics NAV verdenen har jeg en kontoruddannelse i et korn & foderstof firma i Nordsjælland og er merkonom i driftsøkonomi. Jeg har aftjent min værnepligt i ni måneder, jeg har haft en butik hvor jeg solgte dyretilbehør, et lille engrosfirma som solgte dyrefoder/tilbehør til dyrehandlere og jeg har kørt nødhjælp under krigen på Balkan tilbage i 1993 for UNHCR og Dansk Flygtningehjælp.

Jeg interesserer mig meget for musik og har i mine “unge dage” haft mobile diskoteker hvor vi tog rundt til fester og spillede op til dans. Jeg har rejst som professionel DJ med vinylplader hvor jeg blandt andet har spillet i Norge som international DJ. Det var en sjov tid og det sjove er at i dag kan man udføre samme job blot ved at tage musikken med på et USB stik som man har i skjortelommen…. :-). Jeg har spillet trommer i et party band som i dag stadig eksisterer.

Jeg er blevet opfordret til at deltage i markedsføringen af et koncept der i første omgang arrangerer partymusik så alle kan synge med og udgangspunktet er gammeldags Grisefester. Vi vil arrangere i tre forskellige kategorier lige fra musikken til totalt koncept inklusive mad og drikke.

Jeg spiller i dag keyboard på “lavt plan” men jeg går (måske) efter at finde et job som trommeslager igen i et partyband.