Mine erfaringer

Jeg har siden 1995 professionelt arbejdet med danske virksomheder hvor jeg har rådgivet i brugen af Dynamics NAV.

Jeg har siden september 2018 kodet Extensions (udvidelser) til Dynamics NAV og Business Central 365 og har senest i december 2019 været på teknisk kursus for at få det sidste nye “ind under huden”.

Jeg har mange års erfaring med opgaver i Dynamics NAV med blandt andet disse brancher: Autoværksteder, Udlejning, Catering, Detailhandel, Engroshandel, Fabrikation, Foreninger/Klubber, Forsikringsselskaber, Infrastruktur (Togtrafik), Internet udbydere, Konsulenthuse, Revisionsbranchen, Telefonselskaber, Transport/lagerhåndtering.

Min primære kompetence er at programmere C/Side og AL i den nye teknologi Extensions. Jeg har god erfaring med Dynamics NAV Events og disses primære funktioner i det nyeste miljø. Jeg behersker administration af SQL servere samt opsætning af instanser/forekomster.

Jeg har stor økonomisk forståelse og har blandt andet flere gange undervist i regnskabsforståelse samt opsætning og opstart af et selskab helt fra bunden.

I min fritid arbejder jeg på at opbygge et modul til ejendomsadministration til nyeste versioner af Dynamics NAV 2018 og Business Central; kodet i Visual Studio Code som Extensions.